Dostava robe se vrši u roku od pet (pet) radnih dana nakon zaključivanja ugovora (isključujući državne praznike), odnosno nakon vidljive uplate na žiro računu prodavatelja kod virmanskog plaćanja. Nakon što je roba predana dostavnoj službi, kupac će e-poštom dobiti potvrdu o otpremi, kao i sve potrebne podatke o statusu otpreme, te ako je dostupno, vezu za mogućnost praćenja pošiljke davatelja usluga prijevoza.

Dostava će se izvršiti na adresu dostave koju je kupac naveo u narudžbi, ukoliko nije ugovoreno drugačije. Naručeni proizvodi se dostavljaju do ulaza u stambeni objekt, odnosno ako se radi o stambenoj zgradi, dostavljač nije obvezan nositi proizvode do kata na kojem se nalazi kupac, već do ulaza u zgradu. Prilaz ulazu mora biti slobodan, u suprotnom se dostava vrši do najbliže točke na kojoj je istovar moguć. Za rokove i način dostave na otoke, primjenjuju se Opći uvjeti dostavne službe koji vrijede za dostavu na otoke.

Dostava se vrši samo unutar teritorija Republike Hrvatske.

Prodavatelj zadržava pravo na djelomične isporuke.

Kupac prilikom dostave, uz kupljene proizvode, dobiva sve isprave koje prate proizvod ( jamstveni list, upute za uporabu, izjavu o sukladnosti ), originalni račun, te potvrdu o primitku pošiljke koju je obvezan potpisati ukoliko ne postoji razlog za reklamaciju. Potpisom na potvrdi o primitku pošiljke, smatra se da ja kupac pregledom pošiljke uočio kako su preuzeti proizvodi bez vidljivih vanjskih oštećenja.

Ako prodavatelj ne može ispuniti obvezujući rok isporuke iz razloga za koji nije odgovoran (npr.viša sila, izgubljeni proizvodi), o tome će obavijestiti kupca, te u dogovoru s istim odrediti novi datum isporuke u roku od 30 dana od dana neuspješne isporuke. Ako novi rok isporuke nije prihvatljiv za kupca, kupac ima pravo odustati od kupnje. U slučaju da ne može odrediti novi rok isporuke zbog okolnosti za koje nije odgovoran, prodavatelj može otkazati narudžbu i vratiti kupcu uplaćena sredstva.

Prethodne odredbe ne utječu na ostala zakonska prava ugovornih strana, osobito pravo kupca na jednostrani raskid ugovora, te prava po osnovi jamstva.