Servisni set 16 ( MS 661 )

Pomoću servisnog seta za STIHL benzinske motorne pile sami možete izvršiti jednostavne radove održavanja. Ovo proaktivno i redovito standardno održavanje, poput zamjene filtera zraka i goriva te svjećice, produžuje vijek trajanja vaše motorne pile. Na taj način pomažete osigurati zaštićenost dijelova stroja i komponenti od prljavštine i oštećenja kako bi motor vaše benzinske pile uvijek radio pouzdano i s optimalnim performansama.

STIHL servisni set 16 za MS 661 uključuje sljedeće komponente za standardno održavanje:

HD2 Filtar zraka

Svjećica

Filtar goriva

STIHL HD2 filtar zraka prikladan je za sve radne uvjete i stoga se može univerzalno koristiti. Zahvaljujući finim porama, nudi vrlo visoku kvalitetu filtracije te filtrira i najfiniju prljavštinu iz usisanog zraka. Redovitom zamjenom HD 2 filtera zraka pouzdano se štiti motor benzinske pile od prodora abrazivne prašine. Time se osigurava održavanje performansi na visokoj razini, mala potrošnja te lako pokretanje vašeg uređaja.

Kako bi se performanse uređaja zadržale na visokoj razini, također je poželjno redovito mijenjati svjećicu. To je osnova za čisto sagorijevanje u motoru. Filtar goriva zadržava gorivo bez stranih čestica prije no što uđe u motor. Na taj način štiti motor i osigurava dulji radni vijek. Filtar goriva također se mora redovito mijenjati kako bi stroj pouzdano funkcionirao.

Za zamjenu filtera zraka i svjećice najbolje je koristiti praktični kombinirani ključ koji ste dobili s vašom STIHL motornom pilom. Kartonska kuka integrirana u pakiranje samog servisnog seta omogućuje vam jednostavno uklanjanje i zamjenu filtera goriva te vam ne trebaju nikakvi dodatni alati.

Cijena

14,50 

Na zalihi

* Fotografije proizvoda ne moraju odgovarati stvarnom proizvodu, može doći do promjena,
pa sugeriramo da se za detaljne informacije obratite e-mailom.
SKU: 514436 Kategorija:
Opis

Za STIHL benzinsku motornu pilu MS 661
Standardne komponente za održavanje za privatne i profesionalne korisnike
Podrška za dugi radni vijek vašeg stroja proaktivnim održavanjem
Uključuje HD2 filtar zraka, svjećicu i filtar goriva
Jednostavna zamjena dijelova pomoću kombiniranog ključa vašeg uređaja
Jednostavna zamjena filtera goriva zahvaljujući priloženoj kartonskoj kuki