Kontaktirajte nas za dostupnost!

Robotska kosilica iMOW 5.0

Robotska kosilica STIHL iMOW® 5 dio je najnovije generacije iMOW® robotskih kosilica tvrtke STIHL.

Dizajnirane za kućne vrtove, ove robotske kosilice automatski kose vaš travnjak tako da vi to ne morate, dajući vam prekrasan zeleni travnjak, a da ni prstom ne maknete.

Savršen za košenje travnjaka do 1500 m2 i nagiba do 40%

iMOW® se napaja litij-ionskom baterijom visokih performansi za učinkovit i kontinuiran rad tijekom dugih radnih razdoblja.

Precizna košnja s 3 slobodno njišuća, posebno oštra noža
Automatski prilagodite visinu rezanja putem aplikacije
Upravlja se putem aplikacije MY iMOW®
Sam dovršava plan košnje

Cijena

1.899,00 

Cijena za gotovinu
(Popust se obračunava u košarici)

1.709,10 

Već od 158,25 /mjesečno za plaćanje
karticama do 12 rata

Kontaktirajte nas za cijenu i dostupnost!

* Fotografije proizvoda ne moraju odgovarati stvarnom proizvodu, može doći do promjena,
pa sugeriramo da se za detaljne informacije obratite e-mailom.
Šifra proizvoda: IMOW5.0 Kategorija:
Opis

iMOW® se kontrolira pomoću aplikacije MY iMOW® koja upravlja svim funkcijama robotske kosilice, kao što je slanje na košnju, vraćanje na postolje, promjena plana košnje, podešavanje visine rezanja ili provjera trenutnog statusa od iMOW®. Robotska kosilica povezuje se s aplikacijom MY iMOW® putem vaše kućne WiFi mreže ako ona dosegne vaš vrt ili putem Bluetooth veze kada ste blizu stroja.

iMOW® se postavlja polaganjem ili ukopavanjem tanke žice oko vanjskog ruba vašeg travnjaka i oko prepreka u vašem vrtu, poput grmlja, drveća, cvjetnjaka ili vodenih objekata. Zatim, druga žica u sredini vašeg travnjaka pomaže iMOW®-u da putuje kući na punjenje. Ako iMOW® naiđe na objekte u području košnje, njegovi senzori će se aktivirati, uzrokujući da uspori, lagano udari u njih i zatim ode u drugom smjeru. Možete sami instalirati svoj iMOW® putem aplikacije MY iMOW® koja pruža vođene upute o tome kako dovršiti instalaciju. Također možete pratiti naš popis pjesama o tome kako instalirati iMOW®! Ako instalirate na ovaj način, trebat će vam odgovarajući instalacijski komplet (prodaje se zasebno) za veličinu vašeg vrta kako biste instalirali iMOW®. Za složene vrtove s višestrukim planovima košnje, možete zatražiti od vašeg lokalnog STIHL ovlaštenog trgovca da instalira iMOW®. Da biste to učinili, obratite se izravno svom lokalnom STIHL ovlaštenom trgovcu.

iMOW® je opremljen s 3 slobodno njišuća, iznimno oštra noža koja svaki put osiguravaju čistu kosinu travnjaka. Ove se oštrice okreću svaki put kad se zaustave, što znači da traju dulje prije nego što ih je potrebno zamijeniti. iMOW® je kosilica za malčiranje. Malčiranje je postupak rezanja trave u male komadiće koji se zatim bacaju natrag u travnjak, djelujući kao prirodno i hranjivim tvarima bogato gnojivo. Osim toga, imate dodatni bonus jer više ne morate prazniti košaru za sakupljanje trave! Budući da iMOW® reže travu malo i često, pokošeni komadi se brzo razgrađuju – ne ostavljajući nikakav trag od njih, osim dobro nahranjenog, bujnog, zelenog travnjaka.