Visokotlačni perač RE 100 PLUS CONTROL

Električni visokotlačni perač STIHL RE PLUS CONTROL prikladan je za učinkovite poslove čišćenja oko kuće. Opremljen je CONTROL funkcijom s podešavanjem tlaka pritiskom na gumb i LED zaslonom s prikazom tlaka izravno na pištolju. Nakon uspješnog povezivanja između odašiljača na pištolju i visokotlačnog perača, željeni tlak može se podesiti izravno na pištolju. Odabrana razina tlaka prikazana je na LED zaslonu. Pri čišćenju okućnice i čišćenja u vrtu, kao i pri čišćenju vozila, maksimalni tlak od 150 bara možete prilagoditi svakom pojedinom zadatku. Radni tlak za učinkovito čišćenje osigurava visokotlačna pumpa izrađena od aluminija.

  • Snaga KW 2,1 kW
  • Težina, spreman za rad 9 kg
  • Radni tlak 10-110 bar

 

Cijena

245,00 

Cijena za gotovinu
(Popust se obračunava u košarici)

220,50 

Već od 20,42 /mjesečno za plaćanje
karticama do 12 rata

Na zalihi

* Fotografije proizvoda ne moraju odgovarati stvarnom proizvodu, može doći do promjena,
pa sugeriramo da se za detaljne informacije obratite e-mailom.
Opis

Brza spojka crijeva za spajanje na pištolju osigurava da se visokotlačno crijevo ne savija pri čišćenju. Integrirani bubanj za namatanje crijeva omogućuje jednostavno korištenje i skladištenje 7 metara dugog crijeva.

Ležište VT pištolja koristi se za odlaganje VT crijeva na visokotlačnom peraču tijekom pauze u radu ili na kraju čišćenja. STIHL RE 100 PLUS CONTROL opremljen je transportnom ručkom i integriranim transportnim kotačima za jednostavan transport do slijedeće lokacije. S dodatnim priborom za visokotlačne perače, poput Seta za čišćenje vozila, također možete očistiti vaše vozilo, a visokotlačni perač možete prilagoditi specifičnim poslovima čišćenja.

  • Lagan i komforan visokotlačni perač s dodatnom opremom
  • Za čišćenje oko kuće i u vrtu
  • Podešavanje tlaka i LED prikaz tlaka izravno na pištolju