Kontaktirajte nas za dostupnost!

Motorna kosa FS 261

Motorna kosa FS 261 – Snažna benzinska motorna kosa za korištenje na većim površinama
Za profesionalce u održavanju krajolika, hortikulturi i poljoprivredi
U opseg isporuke uključen dvostruki remen za nošenje, glava za košnju AutoCut 46-2 i alat za izmjenu reznog alata

  • Snaga kW / KS 2 / 2.7
  • Težina kg 7.5
  • Obujam (cm3) 41.6
Cijena

980,00 

Cijena za gotovinu
(Popust se obračunava u košarici)

882,00 

Već od 81,67 /mjesečno za plaćanje
karticama do 12 rata

Kontaktirajte nas za cijenu i dostupnost!

* Fotografije proizvoda ne moraju odgovarati stvarnom proizvodu, može doći do promjena,
pa sugeriramo da se za detaljne informacije obratite e-mailom.
Opis

Benzinska motorna kosa STIHL FS 261 pomaže profesionalcima u održavanju krajolika, hortikulturi i poljoprivredi na posebno učinkovit način u raznim poslovima. Posebno veliki promjer kruga košnje od 520 mm idealan je za složene operacije košnje na velikim površinama i za njegu mladih usjeva.

Snažni motor STIHL 2-MIX kombinira visoke performanse s ekonomičnom potrošnjom.

Zahvaljujući ergonomski oblikovanoj dvostrukoj upravljačkoj ručki, omogućena je košnja prirodnim pokretima kao pri konvencionalnoj košnji. To vam omogućuje posebno učinkovitu košnju, s manje napora, čak i na većim površinama. Višenamjenska upravljačka ručka omogućuje upravljanje motorom samo jednom rukom. Tipka za zaustavljanje osigurava da možete brzo nastaviti s radom nakon pauze i bez dodatnih radnji na komandama motora. STIHL Antivibracijski sustav rasterećuje vaše mišiće i zglobove.

Motornu kosu STIHL FS 261 možete opcionalno opremiti drugim alatima za rezanje, npr. s nožem za rezanje trave, listom kružne pile ili s različitim glavama za košnju. Veliki štitnik za košenje pruža vam poboljšanu zaštitu od letećih ostataka i sitnog kamenja.

Dvostruki uprtni remen koji se isporučuje kao standardni tip ovjesa dokazan je kao optimalno rješenje, posebno tijekom dužih perioda košnje. Time se težina STIHL FS 261 motorne kose ravnomjerno raspoređuje po vašem tijelu.