Kontaktirajte nas za dostupnost!

Akumulatorski usisni sjekač SHA 56 ( AK 20 + AL 101 )

AKUMULATORSKI USISAVAČ SHA 56 U KOMPLETU SA BATERIJOM AK 20 I STANDARDNIM PUNJAČEM AL 101: TIHO, BRZO I UČINKOVITO
Ukoliko trebate bateriju iz STIHL AK sustava i punjač za STIHL SHA 56, možete ih naručiti u kompletu. Ovaj set SHA 56 uključuje litij-ionsku bateriju STIHL AK 20 i standardni punjač STIHL AL 101. S akumulatorskom vakuumskom sjeckalicom STIHL SHA 56, baterijom AK 20 i standardnim punjačem AL 101 imate sve što vam je potrebno za privatni i profesionalni rad za čišćenje lišća s malih površina oko kuće te za zbrinjavanje ili recikliranje lišća.

Zbog tihog rada zahvaljujući električnom motoru i litij-ionskoj bateriji, ovaj bežični usisavač možete koristiti za čišćenje čak iu područjima osjetljivim na buku. Osim toga, možete pretvoriti STIHL SHA 56 s rada usisavanja na puhanje u samo nekoliko jednostavnih koraka, bez potrebe za bilo kakvim alatom. Zahvaljujući regulatoru promjenjive brzine, možete kontinuirano regulirati snagu usisavanja i puhanja i prilagoditi je svojim zahtjevima. Okretna ručka bežičnog usisavača za lišće SHA 56 podržava ergonomski radni položaj u oba načina rada uz udoban rad.

Metalna zvjezdica za sjeckanje osigurava učinkovito sjeckanje rezova, posebno lišća i živice. Isječci se transportiraju izravno u vreću za sakupljanje STIHL SHA 56 od 40 l. Vreća za sakupljanje visi izravno na vakuumski sjeckalicu, tako da je ne morate nositi preko ramena. Možete ga pričvrstiti u samo nekoliko jednostavnih koraka, a zahvaljujući njegovom asimetričnom obliku imate dovoljno prostora za noge. Vrlo dugačak zatvarač omogućuje jednostavno pražnjenje usitnjenog materijala.

Otvor impelera iznimno velikog promjera lako je dostupan za praktično čišćenje. Konusnom puhaljkom također možete kliziti preko tvrdih površina. STIHL SHA 56 u kompletu s baterijom AK 20 i standardnim punjačem AL 101 opremljen je dvostupanjskom cijevi za puhanje podesivom duljinom kako biste je mogli prilagoditi svojoj visini. Zbog svojih bočnih izreza manja je vjerojatnost da će cijev zapeti na tlu ili u usisnom materijalu tijekom vakuumskog usitnjavanja. Veliki otvor na kućištu olakšava čišćenje STIHL SHA 56. S opcijskim priborom kao što je zakrivljena STIHL ravna mlaznica, možete još učinkovitije koristiti STIHL SHA 56 za radove puhanja na većim površinama.

U našem pregledu vremena rada STIHL baterije i vremena punjenja možete vidjeti koliko dugo možete raditi sa svojom STIHL akumulatorskom vakuumskom drobilicom SHA 56 i koliko dugo treba puniti korištenu bateriju.

U kompletu sa baterijom AK 20 i standardnim punjačem AL 101
Akumulatorski usisavač za privatne i profesionalne poslove u kući
Za brzo i učinkovito čišćenje lišća i otpadaka s manjih površina
Ergonomski rad poput puhala ili vakuumske sjeckalice s rotirajućom ručkom
Asimetrično oblikovana torba za sakupljanje od 40 l za udobnost prilikom vakuumskog usitnjavanja
Brza promjena s rada puhanja na rad usisavanja zahvaljujući konverziji bez alata

Cijena

429,00  (3.232,30 kn)

Cijena za gotovinu
(Popust se obračunava u košarici)

386,10  (2.909,07 kn) 2.909,07 kn

Već od 35,75  (269,36 kn) /mj (269,36 kn) za plaćanje
karticama do 12 rata

Kontaktirajte nas za cijenu i dostupnost!

* Fotografije proizvoda ne moraju odgovarati stvarnom proizvodu, može doći do promjena,
pa sugeriramo da se za detaljne informacije obratite e-mailom.
TEČAJ: 1 EUR = 7,53450 HRK SKU: 15056AS Kategorije: ,
Opis

U kompletu sa baterijom AK 20 i standardnim punjačem AL 101
Akumulatorski usisavač za privatne i profesionalne poslove u kući
Za brzo i učinkovito čišćenje lišća i otpadaka s manjih površina

SNAGA PUHANJA: 8 N
NAZIVNI NAPON: 36 V