Akumulatorski ručni usisavač SEA 20.0 set

Akumulatorski ručni usisavač SEA 20.0 set – Praktičnim akumulatorskim ručnim usisavačem STIHL SEA 20 možete brzo i jednostavno očistiti male površine. Ručni usisavač STIHL SEA 20 radi pomoću litij-ionske baterije iz STIHL AS 2 sustava te vam omogućuje jednostavno i tiho čišćenje bez kabela. Vrlo snažan STIHL ručni usisavač od 10 V lagan je i ergonomičan za korištenje.

Tipkom za pokretanje na mekanom rukohvatu mogu jednostavno upravljati i dešnjaci i ljevaci, a zahvaljujući udobnosti SEA 20 se može držati sigurno u ruci.

Tipka za blokadu pokretanja omogućuje kontinuirani rad bez potrebe da se poluga gasa drži pritisnutom. Neposredno iza usisne mlaznice nalazi se fleksibilni nepovratni poklopac, koji usisanu prljavštinu pouzdano zadržava u spremniku za prikupljanje. Spremnik se može izvaditi samo jednim pokretom, što pražnjenje i čišćenje spremnika čini vrlo jednostavnim. Vrlo dobar učinak filtera zahvaljujući dvostupanjskom sustavu filtera, koji se može lako čistiti i ponovno koristiti.

Akumulatorski ručni usisavač STIHL SEA 20 standardno je opremljen s mnogo praktičnih dodataka: sapnica za fuge, sapnica za grubu prljavštinu, usisna cijev, produžna cijev, papirnati filter i predfilter. Ručni usisavač STIHL SEA 20 možete pospremiti u torbu za pohranu koja je opremljena kukom za vješanje kako biste uštedjeli na prostoru.

 

 

Cijena

149,00 

Cijena za gotovinu
(Popust se obračunava u košarici)

134,10 

Već od 12,42 /mjesečno za plaćanje
karticama do 12 rata

Na zalihi

* Fotografije proizvoda ne moraju odgovarati stvarnom proizvodu, može doći do promjena,
pa sugeriramo da se za detaljne informacije obratite e-mailom.
Opis

Set SEA 20 standardno uključuje litij-ionsku bateriju STIHL AS 2 i standardni punjač STIHL AL 1. Kao privatni korisnik na ovaj ste način u potpunosti opremljeni za brzo čišćenje malih površina u kući i oko kuće. U setu s akumulatorskom baterijom AS 2 i standardnim punjačem AL 1

Lagan i snažan akumulatorski ručni usisavač za privatne korisnike. Brzo i učinkovito čišćenje malih površina u kući i oko kuće

Svestran u upotrebi zahvaljujući opsežnom priboru. Dvostupanjski sustav filtera s perivim predfilterom za učinkovito filtriranje zraka.

Brzo otvaranje spremnika omogućuje jednostavno pražnjenje i čišćenje.