Kontaktirajte nas za dostupnost!

Akumulatorski puhač STIHL BGA 300

Akumulatorski puhač STIHL BGA 300 je prvi leđno nosivi, a u isto vrijeme i najsnažniji akumulatorski puhač u STIHL asortimanu.

Zahvaljujući jedinstvenom STIHL Noise Reduction Sustavu za smanjenje buke, posebno je tih i primjeren za stanare i prolaznike, stoga je idealan za učinkovito čišćenje velikih površina u područjima osjetljivim na buku.

Teško lišće može se ukloniti brzo i jednostavno zahvaljujući velikoj brzini zraka do 86 m/s u Boost – načinu rada.

Okrugla sapnica, mekana ručka, podešavanje duljine cijevi za puhanje u tri nivoa, petlja za ovjes remena/prislonih jastučića.

Cijena

795,00 

Cijena za gotovinu
(Popust se obračunava u košarici)

715,50 

Već od 66,25 /mjesečno za plaćanje
karticama do 12 rata

Kontaktirajte nas za cijenu i dostupnost!

* Fotografije proizvoda ne moraju odgovarati stvarnom proizvodu, može doći do promjena,
pa sugeriramo da se za detaljne informacije obratite e-mailom.
Opis

Inovativna tehnologija smanjuje emisije buke za stanovnike i prolaznike kroz smanjenu glasnoću do najviše 94dB(A) i ugodniji ton zvuka. Vršne vrijednosti buke na ulazu snažne turbine smanjene su do te mjere da se postižu ravnomjerno niske emisije buke oko samog uređaja.

Za optimalno upravljanje energijom snaga puhanja može se brzo i jednostavno prilagoditi svakom zadatku čišćenja pomoću upravljačke ručke s LED zaslonom putem četiri unaprijed definirane razine snage, uključujući i Boost Modus koji omogućuje brzu i jednostavnu prilagodbu određenom zadatku čišćenja.