Akumulatorska pila MSA 300 C-O/40 cm bez baterije i punjača

AKUMULATORSKA PILA MSA 300 C-O: POSEBNO SNAŽNA ZA PROFESIONALNE NAMJENE

STIHL MSA 300 C-O prva je akumulatorska lančana pila koja je u tvrtki STIHL dizajnirana ciljano za profesionalne radove. Puna električna snaga od 3,0 kW pretvara se u brzinu lanca do 30 m/s zahvaljujući snažnoj bateriji STIHL AP 500 S razvijenoj za ovu motornu pilu. Zajedno s lancem pile STIHL .325″ RS Pro i vodilicom Light 04, ovo osigurava visok učinak rezanja uz smanjenu težinu. Profesionalci koji rade sa STIHL MSA 300 C-O također su impresionirani i robusnom konstrukcijom otpornom na vremenske uvjete. STIHL anti- vibracijski sustav smanjuje vibracije i na taj način rasterećuje vaše mišiće i zglobove.

Servisni poklopac posebno olakšava pristup filtru kako bi održavanje i čišćenje akumulatorske motorne pile MSA 300 C-O bilo što lakše. STIHL MSA 300 C-O je prva motorna pila tvrtke STIHL koja ima kokpit za obavijesti i upravljanje uređajem, koji možete koristiti za dobivanje svih ključnih podataka i informacija o vašoj pili. Također, već je pripremljena za umreženi rad zahvaljujući STIHL Smart Connector 2 A.

U pregledu vremena rada baterije i vremena punjenja prikazanih u našem Katalogu možete vidjeti koliko dugo možete raditi sa svojom STIHL akumulatorskom pilom i koliko dugo treba puniti AP akumulatorsku bateriju. U pregledu također možete vidjeti koja se punjiva baterija AP preporučuje za vaš STIHL uređaj.

Svi akumulatorski alati unutar STIHL AP sustava namijenjeni su profesionalnim korisnicima i svakodnevnoj uporabi, čak i u nepovoljnim vremenskim uvjetima. Uređaji također imaju zaštitu od prskanja vode sa svih strana, što je dokazano internim testovima. Zaštita od prskanja vode STIHL MSA 300 C-O, koja je već dokazana internim ispitivanjima, također je certificirana prema klasi zaštite IPX4.

UDOBAN RAD: STIHL MSA 300 C-O SA SENZOROM ULJA

Obaranje, kresanje i piljenje manjeg i srednjeg drveća: zahvaljujući akumulatorskoj motornoj pili MSA 300 C-O tvrtke STIHL, uređivači krajobraza, stručnjaci za šumarstvo i komunalne tvrtke mogu ove zadatke obavljati posebno učinkovito. 3 radna programa (Eco, sječa i rezanje grana) konfiguriraju motornu pilu za odgovarajuće primjene. Osim toga, senzor ulja kontinuirano mjeri dostupnu količinu ulja za lanac i tako vam pomaže u učinkovitom radu.

Napomena: tvrtka STIHL preporučuje ulja za lanac STIHL SynthPlus, STIHL BioPlus i STIHL ForestPlus. Moguć je rad s drugim, svijetlim uljima za motorne pile na bazi biljnog ili mineralnog ulja.

Napomena: Ova akumulatorska motorna pila može raditi samo s baterijom STIHL AP 500 S i svim njenim funkcijama. Korištenje drugih baterija STIHL ne jamči korištenje svih funkcija niti maksimalni mogući učinak piljenja.

Uređaj bez baterije i bez punjača

Snažna akumulatorska motorna pila za profesionalnu upotrebu

Za obaranje manjih i srednjih stabala, za kresanje i piljenje na duljinu

3 programa rada za učinkovit rad

Brzi pregled statusa zahvaljujući kokpitu za obavijesti i rad

Cijena

818,00  (6.163,22 kn)

Cijena za gotovinu
(Popust se obračunava u košarici)

736,20  (5.546,90 kn) 5.546,90 kn

Već od 68,17  (513,63 kn) /mj (513,60 kn) za plaćanje
karticama do 12 rata

Na zalihi

* Fotografije proizvoda ne moraju odgovarati stvarnom proizvodu, može doći do promjena,
pa sugeriramo da se za detaljne informacije obratite e-mailom.
TEČAJ: 1 EUR = 7,53450 HRK SKU: 270300 Kategorije: ,
Opis

Uređaj bez baterije i bez punjača
Snažna akumulatorska motorna pila za profesionalnu upotrebu
Za obaranje manjih i srednjih stabala, za kresanje i piljenje na duljinu
3 programa rada za učinkovit rad
Brzi pregled statusa zahvaljujući kokpitu za obavijesti i rad
DULJINA VODILICE CM
40
NAZIVNI NAPON V
36
TEŽINA KG
5,4