Kontaktirajte nas za dostupnost!

Akumulatorska kosilica RMA 248.0 ( bez baterije i punjača )

ZA KOGA JE NAMIJENJEN STIHL RMA 248: Kućevlasnike sa srednim travnjacima do 500 m2. Za one koji žele udobnost korištenja baterijskih strojeva .

  • ŠIRINA KOŠNJE: 46 cm
  • ZAPREMNINA KOŠARE: 55 L
  • TEŽINA: 21 kg
  • Nazivna brzina alata: 3200 okr / min
Cijena

525,00 

Cijena za gotovinu
(Popust se obračunava u košarici)

472,50 

Već od 43,75 /mjesečno za plaćanje
karticama do 12 rata

Kontaktirajte nas za cijenu i dostupnost!

* Fotografije proizvoda ne moraju odgovarati stvarnom proizvodu, može doći do promjena,
pa sugeriramo da se za detaljne informacije obratite e-mailom.
Šifra proizvoda: 342480 Kategorija:
Opis

STIHL akumulatorska kosilica RMA 248 za privatne korisnike sa širinom košnje od 46 cm prikladna je za košenje srednje velikih vrtova . Zahvaljujući središnjem podešavanju visine rezanja, možete jednostavno postaviti željenu visinu rezanja u nekoliko faza . Akumulatorska kosilica zahtijeva samo malo truda prilikom košnje i omogućuje vam rad s malo umora . Tome pridonosi i njegov mali volumen i smanjene vibracije . Tiha akumulatorska kosilica STIHL RMA 248 savršena je za vlasnike vrtova koji cijene učinkovit rad u područjima osjetljivim na buku. Njegova košara za sakupljanje trave s indikatorom razine ima zapreminu od 55 li može se jednostavno isprazniti kroz poklopac na vrhu. Zahvaljujući sklopivoj ručki, akumulatorsku kosilicu možete pohraniti na način koji štedi prostor i transportirati je bez napora .

STIHL RMA 248 kosilica s akumulatorskim pogonom napaja se iz baterije iz STIHL AK sustava . Ova lagana litij-ionska baterija može se zamijeniti, kombinirati sa svim ostalim uređajima iz ovog sustava i stoga omogućuje potpuno fleksibilan rad . Trajno aktivan Eco način rada kosilice značajno produljuje vijek trajanja baterije. Praktične LED diode na bateriji također vam pokazuju status napunjenosti u bilo kojem trenutku pritiskom na gumb – tako da možete lako pratiti sve. Kosilica je BEZ BATERIJA I PUNJAČA