Kontaktirajte nas za dostupnost!

Akumulatorska kosa FSA 60 R ( bez baterije i punjača )

Tiha i moćna akumulatorska motorna kosa FSA 60 R pogodna je za košnju trave duž živih ograda, oko prepreka ili drugog raslinja, te u kutovima i uz rubove travnjaka. EC elektromotor bez četkica koji pogoni ovaj uređaj nudi dugovječnost uređaja zbog minimuma habanja pri radu, a uz beskompromisnu konstantnu snagu stroja. Stroj je pogodan i za dulje periode neprekidnog korištenja zahvaljujući maloj težini i dobroj uravnoteženosti uređaja. Broj okretaja motora moguće je bezstupanjski koristiti polugom gasa integriranom u ergonomski uobličenoj upravljačkoj ručki.

Za ovaj uređaj moguće je prema potrebi odabrati jedan od tri ponuđena rezna alata. FSA 60 R serijski je opremljena glavom za košnju najlonskom niti AutoCut C 6-2, koja nudi radni opseg od 350 mm. Dopunjavanje glave reznom niti obavlja se jednostavno, umetanjem niti izvana. Glava za košnju reznom najlonskom niti izrezanom u prethodno pripremljene komade DuroCut 5-2 ili glava PolyCut s dva plastična noža lako će zamijeniti opisani alat, i to bez potrebe za dodatnim alatom pri zamjeni.

Uređaj je opremljen odstojnikom protiv udaraca u prepreke, kao što su rubnici, druge biljke i sl. Okrugla prednja ručka na čvrstoj aluminijskoj pogonskoj osovini zaokružuje ovaj spretan i robustan uređaj.

Ako ste vrtlar – hobist i želite brzo i komforno pokositi manje travnate površine ili rubova travnjaka, tada je akumulatorska motorna kosa FSA 60 R pravi odabir. Tihi rad ovog uređaja omogućava njegovo korištenje i u naseljenim mjestima, i to bez obveze korištenja zaštite sluha.

Cijena

245,00 

Cijena za gotovinu
(Popust se obračunava u košarici)

220,50 

Već od 20,42 /mjesečno za plaćanje
karticama do 12 rata

Kontaktirajte nas za cijenu i dostupnost!

* Fotografije proizvoda ne moraju odgovarati stvarnom proizvodu, može doći do promjena,
pa sugeriramo da se za detaljne informacije obratite e-mailom.
Šifra proizvoda: 27060R Kategorija:
Opis

Akumulatorska motorna kosa idealna za njegu travnatih površina i rubova travnjaka okućnice
Opremljena okruglom prednjom ručkom za jednostavno rukovanje na manjem manevarskom prostoru
Uređaj bez akumulatora i punjača
Tiha pri korištenju, uporaba moguća bez nužne zaštite sluha
Opremljena praktičnim odstojnikom protiv udaraca reznim alatom u prepreke i drugo raslinje
Snažan akumulatorski trimer za privatne korisnike
NAZIVNI NAPON (V)
36
TEŽINA (KG)
3,2
RAZINA ZVUČNOG TLAKA DB(A)
81