Akumulatorska kosa FSA 30 ( 2 x A2+ AL 1 )

AKUMULATORSKI TRIMER STIHL FSA 30 U SETU SA 2 BATERIJE AS 2 I STANDARDNIM PUNJAČEM AL 1: KOSITE SVOJ VRT JEDNOSTAVNO, FLEKSIBILNO I PRECIZNO

Ukoliko još ne posjedujete STIHL uređaj iz STIHL AS sustava, ovaj je set posebno preporučljiv. Uz kompaktni aku trimer FSA 30 dobit ćete dvije akumulatorske baterije STIHL AS 2 i standardni punjač STIHL AL 1. To znači da odmah možete započeti posao košnje, a na raspolaganju vam je dvostruko dulje trajanje akumulatorske baterije.

STIHL FSA 30 standardno je opremljen glavom za košnju STIHL PolyCut 3-2 s dva robusna PolyCut plastična noža. Za brzu promjenu noževa, 6 zamjenskih PolyCut noževeva može se pohraniti izravno na uređaju i zamijeniti izravno na glavi za košnju bez ikakvog alata. FSA 30 možete koristiti i s AutoCut C 3-2 glavom za košnju, koja je dostupna kao dodatna oprema.

Zahvaljujući ergonomskom dizajnu, fleksibilnim mogućnostima podešavanja i maloj težini od samo 2,3 kg uključujući bateriju, FSA 30 vam omogućuje udoban rad bez napora. Mekana upravljačka ručka dobro leži u ruci te omogućuje jednostavan, intuitivan rad. Kako biste trimer prilagodili svojoj visini, teleskopsku osovinu i ručku možete podesiti jednostavnim pritiskom na gumb.  Za još veću radnu udobnost, radni kut reznog mehanizma može se jednostavno podesiti, a glava za košnju može se jednostavno zakrenuti  do 90° za precizno rezanje rubova travnjaka. Sklopivi graničnik košnje može se preklapati gore-dolje kako bi se osigurala precizna i nježna košnja oko drveća, grmlja i predmeta. FSA je opremljena ovjesnom ušicom koja omogućuje praktičnu pohranu uređaja na zid u spremištu ili garaži.

Cijena

195,00 

Cijena za gotovinu
(Popust se obračunava u košarici)

175,50 

Već od 16,25 /mjesečno za plaćanje
karticama do 12 rata

Na zalihi

* Fotografije proizvoda ne moraju odgovarati stvarnom proizvodu, može doći do promjena,
pa sugeriramo da se za detaljne informacije obratite e-mailom.
Šifra proizvoda: 270FSA30 Kategorije: ,
Opis
  • Aku trimer u setu s dvije akumulatorske baterije AS 2 i standardnim punjačem AL 1
  • Za primjenu u područjima osjetljivima na buku
NAZIVNI NAPON V
10,8
TEŽINA KG
2,3
RAZINA ZVUČNOG TLAKA DB(A)
76