Kontaktirajte nas za dostupnost!

Aku Kombi Motor KMA 130 R bez baterije i punjača

  • Uređaj bez akumulatora i bez punjača
  • Snažan Aku KombiMotor visokog okretnog momenta
  • Jednostavno rukovanje zahvaljujući maloj težini uređaja
  • Mogućnost korištenja svih KombiSystem alata (osim FSB-KM)
  • 3 stupnja brzine rada za tihi rad visoke energetske učinkovitost
Cijena

446,00 

Cijena za gotovinu
(Popust se obračunava u košarici)

401,40 

Već od 37,17 /mjesečno za plaćanje
karticama do 12 rata

Kontaktirajte nas za cijenu i dostupnost!

* Fotografije proizvoda ne moraju odgovarati stvarnom proizvodu, može doći do promjena,
pa sugeriramo da se za detaljne informacije obratite e-mailom.
Šifra proizvoda: 27130K Kategorija:
Opis

S 14 zasebnih alata s jednom STIHL motornom glavom, KMA 130 R štedi prostor za pohranu i održavanje više jedinica. Dio AP serije STIHL akumulatorskih proizvoda, KMA 130 R daje profesionalcima mogućnost podrezivanja, rezidbe, rubova, čišćenja, kultivacije i više s dodatnim priključcima – sve bez ispušnih plinova.

Vanjski izvor baterije prebacuje težinu baterije na leđa ili bokove korisnika, osiguravajući lagan, udoban i uravnotežen položaj, bez obzira na dodatak koji se koristi. Dok njegov tihi rad omogućuje ovoj jedinici fleksibilnost za korištenje tijekom produženog radnog vremena, povećavajući potencijal prihoda za one koji žive na otvorenom, komercijalni električni motor bez četkica nudi optimalne performanse i izdržljivost za vijek trajanja gotovo bez održavanja.

Trenutni start omogućuju brzo kretanje s jednog zadatka na drugi, a okidač gasa s promjenjivom brzinom ima tri razine performansi, omogućujući korisniku da odabere brzinu rada koja je najbolja za posao koji mu je pri ruci, štedeći energiju baterije – i osiguravajući maksimalno vrijeme rada.

Napomena: Nije kompatibilan s FSB-KM dodatkom, Baterije, punjači, dodaci i pribor moraju se kupiti zasebno. Mora se koristiti s baterijskim remenom ili baterijom za ruksak u stilu AR i potrebnim adapterima koji se kupuju zasebno.