O nama

Dobrodošli u našu Unikomerc Servis trgovinu, vašeg pouzdanog partnera za najnovije modele STIHL pila, opreme i dodataka. Naša posvećena ekipa predana je pružanju vrhunskog iskustva kupovine, podržavajući vas u svakom koraku vašeg poslovanja ili projekta.

Naše poduzeće je osnovano 1996.godine, kao servis za popravak i prodaju motornih pila i uređaja firme STIHL i VIKING. Nastalo je izdvajanjem iz poduzeća Unikomerc, koje je naš osnivač i vlasnik.

Naša suradnja s firmom STIHL i VIKING, preko poduzeća Unikomerc-uvoz d.o.o., ne počinje s osnivanjem, već davne 1959.godine, kada je osnovan prvi servis u sklopu Unikomerc-a. Tada smo, kao prvi servis za STIHL, vršili servisiranje motornih pila i uređaja STIHL, te vršili obuku servisera za cijelu tadašnju država. Tu svoju djelatnost Unikomerc d.d., 1996.godine prenosi na svoje novoosnovano poduzeće Unikomerc-servis d.o.o.

Sada smo ovlašteni servis i trgovina za firmu STIHL na lokaciji Velika Gorica, Zagrebačka 115. U našem prodajnom prostoru možete vidjeti kompletan STIHL program, te najveći lager rezervnih dijelova za iste.

Pored prodajnog prostora, nalazi se ovlašteni servis za STIHL proizvode.

Naši stručni djelatnici u prodaji i servisu, mogu spremno i stručno odgovoriti na sve Vaše zahtjeve.

Naša misija

Naša strast u Unikomerc Servisu usmjerena je prema pružanju vrhunske STIHL opreme našim klijentima. Posvećeni smo unapređenju vašeg poslovanja kroz isporuku inovativnih rješenja i visokokvalitetnih proizvoda STIHL brenda. Kroz naša rješenja želimo vam omogućiti da ostvarite svoje poslovne ciljeve, bilo da je to povećanje produktivnosti, smanjenje troškova ili poboljšanje kvalitete vaših projekata.

Naša vizija

Naša vizija u Unikomerc Servisu odražava se u želji da postanemo nezaobilazan lider u pružanju vrhunskih proizvoda i usluga, posebno ističući se u distribuciji i podršci STIHL opreme. Težimo postati prepoznatljivi kao partneri izbora, sinonim za visokokvalitetnu opremu, stručnost i izuzetnu korisničku podršku. Kroz postizanje vrhunskih rezultata, želimo igraditi dugoročna partnerstva s našim klijentima.

Asortiman proizvoda

Naša trgovina ponosno nudi širok spektar proizvoda koji obuhvaćaju najnovije modele STIHL pila, vrhunsku opremu i sve potrebne dodatke. Bez obzira na vašu ulogu – bili vi profesionalac, građevinski stručnjak ili strastveni vrtlar, osiguravamo da će te pronaći sve što vam je potrebno u našem bogatom asortimanu. Naša predanost jamči visoku kvalitetu svakog proizvoda na našim policama, s posebnim naglaskom na pouzdanost i dugovječnost koje vam pruža STIHL, renomirana marka koja stoji iza svojih proizvoda.

STIHL, kao sinonim za izuzetnu performansu i inovacije, nudi raznolik prodajni program koji zadovoljava potrebe različitih sektora. Bez obzira radite li u šumarstvu, građevinskom sektoru, poljoprivredi, komunalnom uređenju, voćarstvu, vrtlarstvu, ili bilo kojoj drugoj industriji, pronaći ćete optimalno rješenje u našem asortimanu. Dodatno, STIHL je predvodnik u primjeni akumulatorske tehnologije, pružajući vam ekološki prihvatljive i visokoučinkovite alate. Naša trgovina je tu kako bi vam osigurala kompletno iskustvo, pružajući i širok spektar pribora i rezervnih dijelova za svaki uređaj.

Kroz suradnju s STIHL-om, nudimo vam ne samo proizvode, već i podršku koja će vam pomoći postići izvrsnost u vašem poslu. Naša misija je osigurati da svaki korisnik naših proizvoda, bez obzira na industriju, može računati na vrhunsku kvalitetu, funkcionalnost i trajnost u svakodnevnim zadacima.

Posjetite nas

Pozivamo vas da posjetite našu trgovinu i iskusite iz prve ruke našu pažnju posvećenu detaljima, stručnost i široku ponudu proizvoda ili pogledaje našu ponudu! Naš cilj je pružiti vam ne samo proizvode, već i partnerstvo koje cijeni vaše jedinstvene potrebe.
Vaš uspjeh je naše zadovoljstvo.