Istaknute cijene proizvoda u web shopu izražene su u kunama s uključenim PDV-om, te vrijede isključivo u trenutku kupnje putem web shopa. Konačna cijena može biti uvećana za troškove dostave koji se prikazuju kupcu u vezi s odgovarajućom narudžbom u web shopu. Za narudžbe ispod 750,00 kn trošak dostave iznosi 35,00 kn. Za narudžbe u vrijednosti 750,00 kn i više dostava je besplatna. Ukoliko se dostava vrši u nekoliko djelomičnih isporuka, troškovi dostave naplati će se samo jednom. Prodavatelj zadržava pravo odbiti sklapanje kupoprodajnog ugovora, ako je očigledno kako je istaknuta cijena nerazmjerna sa stvarnom cijenom proizvoda, te da se radi o evidentnoj pogreški kod isticanja cijena, koja je rezultat sistemske pogreške i/ili ljudske greške. Istaknute redovne i akcijske cijene vrijede isključivo za kupnju putem web shopa.

Kupcu su na raspolaganju slijedeće mogućnosti plaćanja:

  • pouzećem (odnosno dostavljaču prilikom dostave),
  • virmanskom uplatom/općom uplatnicom (u pošti, banci, FINI ili Internet bankarstvom),
  • kreditnim i/ili debitnim karticama (Diners club:2-12 rata; PBZ Maestro:2-12 rata, PBZ Visa:2-12 rata, Zagrebačka banka MasterCard:2-12 rata, Maestro:2-12 rata, Visa:2-12 rata; Erste banka Visa:2-12 rata, OTP Banka:2-12 rata: Reiffeisen bankaMaster:2-12 rata.

Kod plaćanja kreditnim karticama, vaša će se kreditna kartica autorizirati nakon završetka narudžbe.
Plaćanje kreditnim karticama vrši se preko WSPay sustava za naplate, koji je zaštićen najvišim sigurnosnim standardima zaštite kartičnog plaćanja.

Unikomerc-servis d.o.o. koristi WSPay za online plaćanja.

WSPay je siguran sustav za online plaćanje, plaćanje u realnom vremenu, kreditnim i debitnim karticama te drugim načinima plaćanja. WSPay kupcu i trgovcu osiguravaju siguran upis i prijenos upisanih podataka o karticama što podvrđuje i PCI DSS certifikat koji WSPay ima. WSPay koristi SSL certifikat 256 bitne enkripcije te TLS 1.2 kriptografski protokol kao najviše stupnjeve zaštite kod upisa i prijenosa podataka.

Prije nego što kupac izvrši uplatu bilo kojim načinom plaćanja, mora se registrirati, te popuniti online formular za narudžbu. Ako kupac proizvode namjerava platiti internet bankarstvom ili virmanom, rok za uplatu je tri (3) radna dana od dana stvaranja narudžbe. Nakon tog roka, prodavatelj ne može jamčiti raspoloživost naručenih artikala.

Obrada narudžbe počinje nakon vidljivosti uplate na našem računu. Po izvršenju uplate, potrebno je 1-2 radna dana (ponedjeljak-petak), kako bi uplata bila vidljiva na našem žiro računu, nakon čega će plaćeni artikli biti zapakirani, te otpremljeni na dostavu.

Ukoliko kupac ne izvrši uplatu u navedenom roku, smatra se kako je odustao od narudžbe. Ukoliko je uplata uslijedila nakon navedenog roka, a proizvod je raspoloživ, pokreće se postupak dostave. Ako proizvod nije raspoloživ, pristupa se povratu sredstava u roku od najviše 30 dana od dana uplate.

-Prodavatelj ima pravo kupcu dostaviti račun u elektronskom obliku, koji je dostupan za preuzimanje kao PDF dokument, o čemu će kupca obavijestiti elektroničkom poštom.

-Povrat novca će se izvršiti na račun kreditne kartice, odnosno žiro račun kupca.